Fröken Vanilla!

Fröken Vanilla är ett 33årigt yrväder med myror i brallan, häng med!!!

Så där ja!

Kategori:

Jag kom iväg till gymmet. Nu är jag förvisso fortfarande trött men det känns ok ändå. Har mailat över min matdagbok till tv-människorna. Blev lite mörkrädd de här 10dagarna jag skrivit ner allt jag ätit och jag inser hur mycket skit jag lever på...

Här får ni kvällens outfit också. Ny fin rosa WESC t-shirt. Det är min 4e i samlingen av samma T-shirt fast har dem i olika nyanser av rosa ASG! Men ni kan vara lugna, jag ska inte gå ut så här utan nu är det magläge framför studierna som gäller:))

Herregud

Kategori:

Jag är utan tvekan Sveriges segaste kvinna idag. Hur svårt ska det vara att ta på sig gymkläderna och gå liksom! Paradoxalt nog funderar jag på att ta bilen vilket kommer ta längre tid än att gå. Att jag dessutom vill ta bilen för att ta mig till ett ställe där jag ska röra på mig är ju stört! Nu är det jag som häller i mig ett stort glas kreatin, drar på mig gymkläderna och går! Fy så här lat får man inte vara!!!

Seg

Kategori: Allmänt

Planen för dagen är gymmet, sola och plugga läkemedelsberäkning. Av detta har jag hittils gjort, absolut inget av det! Sitter i min favoritfåtölj med benen över armstödet precis som jag alltid gör och drick cocacola med datorn i knät. Gårdagen blev spontan med kalas hos en kär vän. Drack vin vilket jag inte gjort på aplänge och det är nog en bidragande faktor till dagens seghet. Men mysigt var det. Får försöka spara mig själv i rumpan så jag kommer iväg till gymet. Det brukar ju pigga upp att köra en vända där och lite sol piggar ju också upp, faktiskt! Ska bara sitta här liiiiite till=)

Musik

Kategori:

Går nästan konstant med hörlurar på mig, både inne och ute. Lyssnar verkligen på allt och då menar jag ALLT! Inkluderat dansband. Det liksom går i perioder. Men en musikstil som alltid följer mig och har gjort sedan jag var 12år och insåg att det fanns annan musik än det mamma och pappa lyssnade på är sådan här musik... Trodde att jag kanske skulle växa ifrån det men tror aldrig någonsin jag kommer göra det. Så det är väll såhär det kommer låta på "hemmet" när jag blir gammal;)
http://youtu.be/krZyeldj7tQ
http://youtu.be/A4Ee8OWpmqA
http://youtu.be/oh8zcbC_Dcw
http://youtu.be/qhuWek1jF-g

Känslan när man..

Kategori:

Ni vet känslan när man är jätte jätte trött och känner hur kroppen bara smälter ihop med sängen i en ren skär symfoni och att täcke och kudde aldrig någonsin känts så fluffiga och sköna. I natt känns det precis så och jag kämpar mig vaken liiiite till bara gör att njuta av känslan att snart få flyta iväg och somna. F-ing löööövley!

Inser att om jag kör en pilgrimsvandring och traskar 2-3mil/dag så kommer varje natt och varje sömn bli i den kalibern, att i bland även få krypa ner i en sovsäck under klar stjärnhimlen låter så underbart att jag får gåshud...

Pilgrimsfärd...

Kategori:

Ja det är min senaste grej... Jag är sugen på en pilgrimsfärd i Spanien. Jag är inte religiös men vem vet, man kanske blir. Men just nu ärr det min "grej" som jag hakat upp mig på;)
Men jag skulle bli en skitbra pilgrim, haha ser det framför mig när jag traskar där i mina concerse, med NOFX i öronen och en limpa cigg under armen och Jesus vid min sida. Det kommer bli görbra:))

Vanilla löser livets stora mysterier

Kategori:

Jag har denna förmiddag ägnat tid åt att läsa, det vill säga klura på livets mysterier. Jag finner även ofta egna väldigt oempiriska idéer. Dagens tanke handlar om övervikt och sallad.

Man brukar ju säga att man inte är så hungrig och att man ska ta något lätt typ en sallad. När man ätit sin sallad känner man sig mätt och belåten, VÄLDIGT mätt och belåten och det är ju inte så konstigt för sallad betyder ju inte grönsaker utan kalla makaroner i marinad, någon form av kallt kött och sen majonässås och givetvis lite tomat och gurka om man har tur. Med detta i bakhuvudet tror man att man äter nyttigt när man egentligen lika gärna kunnat gå till McD... På Hemköp har de en salladsbar där man får plocka själv. Det är typ tomat gurka morot och sen finns det all allsköns uppsjö med makaroner, ostar, kött och såser... Nyttigt, mjää... Tror folk att det är nyttigt, ingen aning men vilseledande är det. Kall buffé borde det heta tycker jag... För sallad är det ju inte... FAKTISKT!

Så summa sumarum! Om man är tjock och undrar varför man inte går ner i vikt trotts att man "bara" typ käkar "sallad" så har jag iaf hittat den lösningen.

Så jäkla smart och eftertänksam!!!

"Smarta" idéer

Kategori:

Hmm jag börjar lura på om detta med att medverka i musikvideo var en bra idé trotts allt. Jag hade dålig koll på bandet innan men nu EFTER jag läst på inser jag att bandet är extremt drogliberala vilket INTE går ihop med mig, detta hade varit skit samma OM INTE det är så att jag jobbar på en akutpsykiatrisk missbruksavdelning... Jag har lite ont i magen ang detta och håller tummarna på att videon kanske inte blir så poppis och seriöst hur många kollar på musikvideos idag anyway?!!! Men har jag otur så blir den poppis och mina patienter kan se snälla msk Vanilla dansa runt i en video till en låt där texten förmodligen ger tummen upp för knark... Oioioi, detta är min tankeverksamhet i ett nötskal...

Ni vet när man blir så där sjukt sötsugen...

Kategori:

...men inte har något godis hemma, men man hittar en tub med pyntgele med päronsmak i kylen och känner "Jamen detta kan ju funka" och kryper upp i sängen med sitt plugg och slickar i sig pyntgele...?
Amen vad skönt att det inte bara är jag:) Phew!

Dagens outfit!

Kategori:

Hahaha alla bloggar har ju dagens outfit. Här är min;) Nej, jag är inte på väg att ta en latte och shoppa jag ska trevligt nog ut med soppåsen och passa på att synda lite när jag ändå är ute;)

Snygga män går i ide!

Kategori:

Så är'e! Det måste iaf vara så. Ser snygga män överallt i stan nu. De har liksom kommit till på sistone när solen tittat fram. Ungefär som igelkottar och sådant. Tror bestämt att om man hittar vart igelkottarna övervintrar så ligger det garanterat en hög snygga killar bredvid och sover. Vilket slöseri!

Nu är det iaf vår!!!

Kategori:

Jupp nu är det vår! Det vet jag för jag har fått fräknar på näsan;)
Dagens stora grejj blev att dra till IKEA. Hade en lång inköpslista med mig och som sällskap hade jag min EX-svärmor. Låter lite udda kanske men det är det inte. Jag avskyr att gå i affärer och gör det helst aldrig. Men nu behövde jag köpa massa köksgrejjer så jag var illa tvungen. Men en sak är bra med Ikea, de har god mat. Så det blev frullebuffe och sen var jag så mätt att jag helst hade krupit ner i kundvagnen och vilat mig medan mitt sällskap valde porslin och grejer till mig. Men nu har jag iaf hittat en fin servis. Arv hette den, och jag har blandat hej vilt mellan vitt och rosa (helt crazy;)). Det blir la' görbra:))

Thats right bitches!!!

Kategori: Träning

Har läst ett helt kapittel... Har ju glömt att publicera mina senaste bicepsbilder ju!!! Det börjat arta till sig... Magen är fortfarande ett gissel att slimma men jag kämpar vidare med den och har fan ett handikapp med två extra revben på varje sida... Nu känner jag att jag inte alls hinner till gymmet så ofta som jag vill, vissa veckor har det inte ens blivit mitt minimum på 3ggr=( Men i morgon är det gymmet som gäller och plugg.

Igångssätningssvårigheter delux!!!

Kategori:

Jag har vändit, vridig, plockat, fixat, donat, fnulat, klurat, ja ni fattar... Tanken är att jag ska plugga men jag kommer liksom inte igång. Är inne på min tredje engergidryck och har tagit fram materialet i datorn för att börja för hundrafemtioelfte gången idag MEN så kände jag för att blogga lite i stället... Bummer!!! Aja, NU ska jag iaf sätta igång...

"Finfrukost" och Stockhomstankar

Kategori:

Sitter på McD och väntar på tåget hem från den kungliga hufudstaden. Jag tycker Stockholm är en avskyvärd stad och underbar på samma gång. Jag har virrat runt som en yr höna. Försökt att lite snyggt glida runt och se världsvan ut , Faliur!!! Försökte stoppa in min tunnelbaneremsa i kortdragningsmaskinen till vad jag trodde var tunnelbanan. Visade sig vara pendeltåg... Blev visad till tunnelbanan och fick förklarat att man inte sticker in remsorna i maskinen. Allt frid och fröjd, hittar grön linje och står nog i en kvart innan jag inser att min tunnelbana inte kommer, får än en gång fråga och mycket riktigt, har ställt mig på fel spår, bummer!!! Fick hjälp av en trevlig herre som tyckte jag såg förvirrad ut också. Trevligt!
Samtidigt går folk helt tomma i blicken fort som fan överallt, det verkar inte finnas tid att stanna och tänka. Är det en illusion eller är det så att vara stockholmare? Saknar värmen mellan människorna. Samtidigt tycker jag att det verkar jättekul att folk i Stockholm kan sticka ut utseendemässigt i princip hur mycket som helst. Staden är inget för mig i den bemärkelsen att jag inte skulle vilja bo i Stockholm men att då och då besöka vänner och förundras lite över denna nya värld kan jag absolut tänka mig.
Nu låter det som jag aldrig varit i Stockholm förut men det har jag, många många gånger men har aldrig skrivit om det förut...

Så jävla fucking slut!!!

Kategori:

Har dansat i 7timmar! Restrerande av tiden har gått åt till att vänta mellan tagningarna. Jag är så slut så slut så slut! Ligger hemma hos en kär gammal vän och måste säga att hon nog har haft roligare sällskap än en fröken vanilla som knycker hennes säng och stirrar i tacket hahaha! Fin utsikt har vi iaf:)) Den röda grejjen är Globen och där inne står just nu Herr Bäver och sjunger inför helt galna tjejer...

Äventyr

Kategori:

Är på väg till Stockholm. Ska vara med i en musikvideo och det ska bli sjukt spännande!!! Vilken grupp/artist det är får jag inte säga än tyvärr men det kommer:) Min "klädstil" (tycker ordet klädstil är så jäkla töntigt...) är bidragande orsak att jag ska vara med iaf;) Här är iaf dagen outfit (sorry för kass bild).

Vilken bok!!!

Kategori: Allmänt

Hoppar upp och ner av förtjusning och igenkänning i, i stort sett hela boken. Detta är den första boken som jag läser om ADHD. Hade verkligen inga förväntningar att det skulle ge mig något men gav det en chans och vilken härlig känsla av att läsa om att det finns fler som mig=))
 

Lycka!

Kategori: Allmänt

Jag känner det mer och mer den där ljuvliga strömmen av ren skär lycka som bara strålar i maggropen. Jag mår så ortroligt bra. Har haft en vedervärdig höst och vinter med allt vad det innebär. Nu står jag stabilt på min medicin och ska väll justera den en smula till men det är inte den som gör mig lycklig utan det är jag som är lycklig. Satt i min bil på väg från ett jobbmöte i grankomunen med min kaffe och mina solglasögon och bra musik på högsta volymen och kände att jag var on top of the world=) Det går bra på gymmet, på jobbet, i skolan, med barnen och jag börjar verkligen komma överäns med min ADHD. Vad kan man kalla detta för, vårkänslor? Ligger vaken efter en helg med barnen, vi har varit på skogsutflykt i vanlig ordning, jag gillar ju skogen, de är inte riktigt lika förtjusta men jag försöker iaf få dem att bli det hahaha. I morgon startar singelveckan och det kommer innebära jobb, plugg och gym.