Fröken Vanilla!

Fröken Vanilla är ett 33årigt yrväder med myror i brallan, häng med!!!

Uppdate

Kategori: Allmänt

Jag tuffar vidare med min medicin och ja jag känner skillnad. Jag har tråkigt på en helt annan nivå än jag någonsin haft tidigare. Jag som är expert på att fly grå och tråkig vardag har liksom kastats in i den.
träningen flyter på och så även deffen. Lägger upp mina delmålsbilder här. Är väldigt nöjd med armarna och det ska bli spännande att se resultatet när deffen är klar.
 haha fy fan vad töntigt att lägga upp sånna här bilder, men kul att se skilnaden sen när jag är klar med deffen=))

Maaaaat!

Kategori: Allmänt

 
Gah hungrig! Ligger vaken och fantiserar om mat! När concertan går ur kroppen så kommer hungern. Jag har redan varit uppe och tagit en smörgås och ett ägg men vill inte äta massor innan läggdags då jag inte somnar då. Planerar redan vad jag ska laga i morgon. Det blir Jansons frestelse eller frästa färska hackade  tomater med lök och feta som man äter med tagiatelle. Det sjuka är att när jag i morgon ska äta allt detta så kommer aptiten vara borta iaf och det blir något flytande i stället. Blää medicinbiverkningen är jobbig faktiskt. Att inte vilja äta och att känslan av att mat växer i munnen är jobbigare än att avstå från sug när man inte borde äta enligt mig. Mycket jobbigare! Dagens gym blev inställt pga att jag mådde kasst på medicinen (nyligen ökat dosen) hade väldigt svårt att få i mig mat och kände mig inte alls fit for fight. Blir intervall på löpbandet i morgon dock.

Deffa

Kategori: Träning

Jag har börjat deffa. Det vill säga ta bort det fett jag skaffat för att kunna bygga upp musklerna ordentligt. Har kört hårt på gymmet hittills denna vecka och i morgon kör jag igen. Sen hoppas jag hinna med ett intervall-löppass i helgen också. Har upptäckt att intervallöpningen ger mer. Jag kör hög incline och varvar joggning med springa och löpa och kör detta stenhårt i 30min + 5-10min uppvärmning. Ska bli spännande att ge sig ut i spåret sen i vår och känna resultatet irl. 

Trodde att deffen skulle vara jobbig och det var det de två första dagarna men efter de så åker lite räkmacka då jag sattes in på concerta. Matlusten är helt borta och det enda jobbiga är att få i sig tillräckligt. Men proteindrinkar och annan flytande kost sköter det. Inte det ultimata kanske men bara att gilla läget.

Gahhh

Kategori: 0

Jag är en adrenalinjunky och har sjuk abstinens! Jag vill ha en rejäl kick och det snarast! Men har fan inget att adrenalinknarka på just nu. Blää det bara bubblar i kroppen. Förslag mottages tacksamt!

Så träffsäkert

Kategori: ADHD

Hittade denna bild hos en blogg som heter http://adhdsystern.bloggsida.se
Det stämmer så bra med de positiva egenskaper man har med ADHD. Jag har fått så många underbara kommentarer av vänner som berättar allt positivt med min personlighet och att de hoppas att medicinen inte ska ta bort detta. Jag hoppas att jag kan få ha kvar mina personlighetsdrag som uppenbart kommer av min ADHD men samtidigt kunna avsluta mina startade projekt, strukturera en normal vardag och kunna sitta stilla och ha tråkigt utan att ha en känsla av att hela jag vill explodera. I morgon är det iväg till ADHD-läkaren igen och få blir det medicineringssamtal samt prat om vilka mer kontakter jag behöver. Jag tror att hans rekommendation om en arbetsterapeut som kan hitta lite bra verktyg i vardagen skulle vara super.

Skräck-porr

Kategori: Kidzen

Syster hade en sjukt bra ide på en riktigt äcklig film. Jag tog henne på orden och tänkt, nice med en riktigt bra skräck. Men nu var filmen inte äcklig åt det hållet utan det var någon form av skräck-porr. Eller jag vet inte hur jag ska beskriva skiten. Betala för eländet fick jag också! Jisses!

Ja, filmen heter Antichrist av Mr von Trier...

Nu jäklar!!!

Kategori: Kidzen

Skam den som ger sig! Min bil ska äntligen få sitt sista vinterdäck på. Varför jag inte bara tar den till verkstaden? För att det ger mig en kick att fixa detta själv. Jag gillar att pyssla ute och gärna något som är lite klurigt för mig. Nu har jag skaffat ett långt järnrör som jag kan sätta på fäljkorset och TADA! En jättelång hävarm. Detta lär ju fungera:))

Snölek

Kategori: Kidzen

Barnen gillar iaf snön:) Det finns ju en hel del att göra ute när det är snö. Just idag är det desutom sol så jag får lite sol på näsan medan tjejerna vältrar sig i snön i lekparken. Så jag ska inte klaga egentligen. I morgon gymet! Längtar! Fast samtidigt ska tjejerna tillbaka till sin far och jag har den vanliga separationsångesten. Aldrig är det helt bra;))

Söndag

Kategori: Kidzen

Veckorna bara går och går men det går sakta. Jag vill att det blir vår och sommar! Jag saknar sommaren. Att kunna gå ut utan jacka i bara en Tshirt, inget grus på trottoarerna och man kan vara ute på ett helt annat sätt. Visst man kan åka utomlands och få sol men jag vill liksom ha det i vardagen. Men nu satsas det på betch 2013 så man känner sig bekväm och snygg i små linnen och shorts;)) Bjuder på en bild från första doppet 2012, var duktig och hoppade i redan i maj och det var kaaaaalt;))

Den bibliska historien på 5min

Kategori: Kidzen

Syster och jag fick vid matbordet idag frågan av de äldre barnen (6 och 8år) vem Jesus är. Kortförklaringen blev, det är han som hänger på korset i kyrkan.
"Varför hänger han på korset i kyrkan?" (den givna följdfrågan).

Vår bibliska historia satt som smäcken

För att för jättelänge sedan gick han runt och skröt om att han var guds son ihop med sina kompisar som han kallade för lärdjungar och Gud är han som man förr i tiden trodde skapade världen. I alla fall så det går att jämföra med att man går runt och säger att man är den bästa prinsessan i hela världen. Folk blev sura och tyckte att han skulle spikas fast på ett kors och så dog han. Fast han var guds son så han vaknade till liv. Ungefär som en zombie. "vad är en zombie?" Det är ungefär som vampyrer. Människor som är döda men lever iaf. Som i filmen twilight! Barnen köper historian och vi tillägger. Det finns vuxna människor som fortfarande tror på det här och det är därför dom går till kyrkan.

I'm addicted!

Kategori: Allmänt

Bortrest med mina små hjärtan under helgen. Träning = 0... Annars kan jag ta fram hantlar och springa på löpbandet när de ser på film hemma men nu går det inte. Jag saknar det väldigt mycket och det har endast gått två dagar. Nästa tillfälle är på måndag. Då jäklar är det gymmet som gäller och då ska det pumpas. Själva gymandet är ganska trist men så här efter 7-8veckor av det måste jag säga att jag fått någon form av beroende av det. Samma med löpningen. Jag älskar känslan efteråt. Den är riktigt riktigt beroendeframkallande. Tror det kallas endorfiner;)

Ilska sorg hopp och glädje!

Kategori: ADHD

Jag tänker och tänker och tänker. Jag har ju vetat att jag haft ADHD länge eller ja misstänkt det allvarligt sedan ett år tillbaka. Men nu med den på papper så känns det mer på riktigt alltså det är på riktigt och det är en så stor sak för mig. Blandade känslor poppar upp ilska, sorg, hopp och glädje. Ilska och sorg är pga att mina föräldrar inte tog tag i detta tidigare. Bägge arbetar i närheten av diagnosen och har pushat för hjälp till mig i tidig ålder lite halvhjärtat då jag var väldigt "i gång" och hade jättesvårt att varva ner och somna även som liten och hade svårt i skolan från start. Varför jobbade de inte hårdare?! Alla lärare som sagt att jag har hemsk handstil, klagat på att jag dagdrömmer, klagat på att jag aldrig riktigt någonsin är bra i skolan mm. FAN ta dem!!! Sorg över alla år där jag kunnat göra vettiga saker på ett effektivt och produktivt sätt som istället blivit pannkaka. Samtidigt känner jag hopp och glädje inför framtiden. Det kommer bli lättare nu med hjälp. Den där pockande känslan av att inte riktigt känna att man är som alla andra har fått ett svar. Nu väntar hårt arbete att få livet på rätt köl igen. Ilskan och sorgen är nog en fas som man går igenom för jag har nog hamnat i någon form av livskris i och med den.
Mycket skriv om detta i bloggen, sorry om det blir enformigt. Men bloggen handlar om mig och detta är vad som cirkulerar i mitt huvud just nu.

Vad 17 hände?!

Kategori: Allmänt

Mitt blodtryck sjönk drastiskt nu på morgonen när jag skulle gå på toa. Kände att jag nog inte skulle hålla mig på benen så länge till men han fram till toaletten iaf. Tur det fast skumt när jag ögonblicket senare vaknar upp på toagolvet haha, det var länge sedan jag svimmade (gjorde det lite då och då som tonåring). Avslutade kalaset med en riktig kaskadkräkning och nu är jag fit for fight igen:). Det lilla födelsedagsbarnet har öppnat alla paket och fått varm choklad med kanelbullar till frukost och nu ser vi på Disney playhouse och jag småslumrar lite i soffan. Gött!

Nostalgi

Kategori: Kidzen

Här är jag för sex år sedan. Tjock som jag vet inte vad. Gick över 3dagar och detta är en bild som togs precis innan vi åkte till förlossningen. När jag insåg att jag hade värkar hoppade jag in i duschen och rakade ben och bikinilinje sen fixade jag håret och lade en vardagsmake;-) Detta är min naturliga hårfärg förresten;)) Jisses så kokett man kan vara. 24år var jag och att vara snygg var mkt viktigt. Typ 7timmar senare hade jag en liten loppa som idag fyller 6år. Mitt lilla hjärta:))

Det gör fan ont!!!

Kategori: Allmänt

I snart 6år har jag pluggat till sjuksköterska! Jag hade kunnat bli klar 2ggr om. VARFÖR fungerar det inte. Varför tar jag studieuppehåll så fort det blir en tråkig kurs. Varför hoppar jag av och vill bli militär, varför varför varför?!!! Nu kommer inbjudningarna till examensfester för mina klasskamrater för andra gången. Det gör ont i magen och jag lider. Jag gör verkligen det. Jag vill också och jag går in med 100% när jag väl pluggar men efter ett halvår finna typ 0% energi kvar och allt rinner ut i sanden. Nu ska jag på't igen! Har 1år och en kurs kvar. Men jag är rädd att det inte ska fungera. Jag är asbra på att plugga och jäkligt duktig i skolan. Får massor med varma ord om vilken fantastisk och skicklig sjuksköterska jag kommer vara men jag är fan orolig att jag inte orkar ända fram till denna milstolpe (examen). Till saken hör att det inte är svårt att plugga till syrra. Jag blir uttråkad och lägger av och så blir det katastrof av allt i stället. Men denna gången kommer jag ha ett hemligt vapen, nämligen conserta! Hoppas hoppas hoppas att nästa gång mina kära klasskamrater har examensfester att jag är en av dem...

ADHD eller Vanilla? Här är den iaf

Kategori: ADHD

Här är min nya lilla älskling som ligger på posten och bara väntar på mig. Inte väder att åka ute just nu men jag får kort och gott öva i källaren innan våren och sen dra till någon inomhusanläggning. Läkaren sa extremsport och detta var det enklaste och billigaste genomförbara alternativet jag kom på. Sen om det är ADHDn eller Michelle som hittat på detta återstår att se...

Min dag

Kategori: Träning

Allt gick super idag. All träning (konditionsdag) kost och allt. Sen blev jag bjuden på ett par öl så kosten sprack ju käpprätt åt skogen men skit samma. Får börja i morgon i stället:)) Imorgon blir det även gym med mycket vikter. Det nya passet alltså ska se till att komma ihåg creatindrinken innan jag går dit bara. Sen ska jag bli bättre på att äta ordentlig frukost, något jag suger på...

Löpning och cretain

Kategori: Träning

Tog en creatindrink 40min innan löpningen idag. Tänkte att det kunde vara bra iom att jag springer i uppförsbacke. Vet ej om det gör någon skillnad men jag presterade ännu bättre idag än sist. Jag trivs så otroligt mycket bättre med att springa än att jogga. Jogga en timme är skittrist men att få löpa 30min i uppförsbacke växla mellan 9-11 i speed och känna hur blodet pumpar i musklerna och kombinationen av tunga hjärtslag, rytmen i stegen, pulsen i musiken och ett alldeles jättestort virr varr av mjölksyra och adrenalin (förlåt Simone att jag frestas...;))

Aj aj aj, den satt den;)

Kategori: Träning

Jisses vilken jäkla träningsvärk jag gått och fått! Armarna värker och jag njuter (inser ju att det kommer göra att träningen blir än mer effektiv). Känner dock inget i magen men får se till att dra på lite extra vilt där och se om det gör någon skillnad. Tror inte att jag fick så mycket mer ont i benen heller än jag haft innan (incline-löpningen) men överkroppen den smärtar.


Har även bestämt mig för att från och med idag ska vågen peka neråt. Jag är trött på att känna mig tjock samt att jag har fett att bygga muskler av på kroppen ett tag till även om jag tappar vikt nu.
Metod? Jag äter precis allt bara i mindre mängd.
Sen lär jag börja intervall träna med cardiomaskiner. Detta är ju mycket mer effektivt än att stå och lala på raksträcka i en timme.

Så om 8 veckor så ställer jag mig på vågen och kollar in resultatet (föredrar att känna känslan av att kilona försvinner än att bli besviken och tappa känslan över att det kanske bara var ett kilo om ni fattar hur jag tänker:)

Nu jävlar kör vi!!!

Jäkla småätande

Kategori: Allmänt

Jag småäter konstant just nu. Inget kul. Försökte klura ut vad det beror på. Då kom jag på nikotin. Min kropp vill inte röka lika mycket som den vill ha nikotin. Jag blir alltså inte röksugen varje gång jag cravear nikotin. Skumt! Jag är tex inte röksugen efter gymet på säkert 2-3timmar efteråt. Däremot vill jag gärna äta smörgås, choklad, ägg, ost mm oftast tillsamans med apelsin juice. Men när jag tog nikotintuggumi i brist på cigaretter så lugnade det ner sig. Misstänker att jag blir sugen på mat och gods när jag egentligen har abstinens efter nikotin om ni fattar hur jag menar. Hur 17 gör man då. Plåster med nikotin konstant och cigaretter vid behov? Jag är verkligen inte motiverad till att sluta röka just nu så det kommer jag fortsätta med.

Nu snackar vi!

Kategori: Träning

Hade gymintro på nya maskiner idag. Nu pratar vi träning. Helvete vad det tog. Kunde inte lyfta armarna utan mjölksyra på vägen hem. Väl hemma blev jag sittande i fåtöljen i hallen ett bra tag innan jag kom mig för att få av mig kläderna. Gött!

Middag fick bli en indisk gryta med mungbönor och sojabönor. Stoppade i mig ett kokt ägg också "just in case" grytan var lite låg på protein.

Ligger nyduschad och iförd pyjamas i min säng nu. Tanken är att varva ner MEN som så många med ADHD säkert känner igen så är det inte det enklaste. Jag har redan haft planer på att göra massor med saker och klivit ur sängen för att tex ta en promenad, brygga kaffe, baka (hade som tur var inget mjöl...) Nu ligger jag och lyssnar på musik, bloggar och vippar på fötterna i stället och funderar på om Gainomax jordgubb med vodka skulle vara gott. Jo men visst skulle det väll vara det? Jordgubbsmjölkdring är ju jättegott ju!!!

Träningsvärk av löpning

Kategori: Träning

Det var sjukt länge sedan jag fick träningsvärk av att springa. Men idag känns det ordentligt i låren. Att köra på hög incline kortare tid är uppenbarligen jäkligt effektivt!!!

I em ska jag iväg till gymet och bygga på mitt program. Ska bli riktigt kul känner jag.

Protein!

Kategori: Träning

Jag äter dåligt med kött har jag kommit på. Eller jag äter dåligt med lagad mat är väll snarare sanningen... Iaf blir det mycket ägg och när jag väl lagar mat brukar det bli fisk MEN nu till mitt problem. Jag är sugen på kött! Hela dagen har varit ett nedra tassande i kylskåpet och jag har småätit massor. Blir aldrig nöjd. Så jag tog och "scanade" av suget i huvudet (jag tänker på olika sorters mat och när hela jag skriker "YES YES YES" då har jag hittat rätt. Rostbiff! Just vid helstekt rostbiff ni vet när den är alldeles ljusrosa inuti och mycket svartpeppar utanpå *dregel* så vrålade kroppen "Jaaaa! Det är rostbiff jag vill ha" Nu har jag ingen rostbiff så jag kom fram till att min kropp vill ha mer protein så jag åt en burk makrill i stället. Inser ju givetvis att järn kan vara den andra anledningen till att det är just rött blodigt kött jag vill ha. Men makrillen tog bort suget iaf för stunden:))

5km incline 10

Kategori: Träning

Sprang 5km på 35min här hemma på löpbandet. Ställde in incline 10 och det blev faktiskt mycket jobbigare. Annars brukar jag ju köra 60min utan incline men detta var ju lite omväxling. Det är en väldigt skön känsla att klara olika distanser utan att behöva sänka farten och gå. Nöjd!

Rea Shoppat

Kategori: Allmänt

Beställde en tröja och en T-shirt från junkyard.se(där jag även knyckt bilderna). Jag är väldigt tråkig när det kommer till kläder och kör på samma hela tiden men jag gillar det:)

Trött

Kategori: ADHD

Tog extra sömndroppar igår och sov som en stock och vill även nu sova som en stock. Står i valet och kvalet om jag ska springa här hemma eller gå till gymet. Är så trött och har försökt sova men varje gång jag lägger mig kommer jag på att jag ska gå upp och göra något. Har kort och gott myror i kroppen och ingen ro trotts att jag är riktigt seg och trött. Men jag borde träna! Har inte gjort det på tre dagar så det är dags men är sjukt svårstartad i dag.

Diagnos löser inte problemen

Kategori: ADHD

Ligger i soffan och multitaskar med kaffe i högsta hugg. Jag är inte morgonpigg jag är kvällspigg så illa att jag fortfarande inte somnat... Detta är ett vanligt fenomen i mitt liv och har varit sen jag var liten. Jag gör såhär minst en gång i veckan, ja alltså "dygnar" som jag kallar det inget ovanligt men irriterande när man haft några ok nätter. Det som direkt påverkas av det är ju träningen då jag inte kan prestera lika bra utan sömn, maten då jag äter mer socker för att hålla blodsockernivån uppe för att inte slöa till samt att koncentrationen och förmågan att ta sig för saker blir fruktansvärt nedsatt.

Fick för mig att så fort jag hade diagnosen på papper så skulle jag bli "normal". Givetvis vet jag ju att det inte är så men hade nog en förhoppning om att det skulle bli enklare. På onsdag får jag veta mer om medicinstart mm. Jag är väldigt nyfiken på vad den kommer göra och förväntningarna är skyhöga samtidigt som förnuftet säger att jag inte borde ha så höga förväntningar MEN i vanlig ordning väljer jag ju att inte lyssna på förnuftet för det är ju så trååååååkigt!!!

Tankar

Kategori: ADHD

Extremsport! Min läkare sa att jag skulle göra massor med tråkiga saker som jag inte mins MEN han sa även att jag skulle hitta någon form av extremsport så att jag kan adrenalinknarka ordentligt under ordnade former. Detta lät sjukt bra och jag har ju mina idéer. Jag tänker motorer (älskar ju att köra jättefort) och jag tänker även på snowboard och dyl. Extremt är det väll egentligen inte men det är nog exakt de saker som jag skulle kunna hitta mina kickar i ordnade former. Sitter helt insnöad och klurar på detta nu;)

Seeeent

Kategori: Allmänt

Haft en riktig tjejkväll med en god vän. Ost, kex, vin och gym (dock dj i inbördes ordning;)) och massor med tjejsnack (ok ok tjejsnack enligt oss;)) och det blev även sova över party av det hela (hon bor i grannkommunen). Mycket nöjd och trött.

Domen

Kategori: ADHD

Idag kom den. Jag har ADHD och är färdigdiagnostiserad. Käns skumt trotts att jag fattat det länge.

Snurrigt

Kategori: ADHD

Dagens plan var
Gå upp kl 07
Äta frukost
Löptträna en timme
Käka lunch
Göra mig i ordning
Ta mig till läkaren i granorten med buss

Dagens plan blev
Försovning till 11
Morgonkaffe
Lång morgondusch (kom på att jag skulle prova alla mina julklappskrämer)
Panikpåklädning
Panik sminkning
Panikspringa till buss som jag missade
Panikplanera annan resväg
Hem försöka ta bilen som har lite skavanker
Ändra mig halvvägs hem och springer till tåget

Och här sitter jag och väntar på stationen med min frukost som blev kanelbulle från pressbyrån och är genomsvettig.

Resultat!!!

Kategori: Allmänt

I våras orkade jag inte bära mina däck. Idag bar jag dem och förvånades över hur lätta de var och hur lätt det var. Fick hjälp att lossa muttrar och så för det fixade jag fan inte. Men fler pass på gymmet så fixar jag nog även det plättlätt! Tur att jag inte är en så där jättefemenin tjej som har långa välmanikyrade naglar;) Har tusan till och med svårt att hålla kläder rena (ny vinterjacka full i olja:/) Jaja jag är skitnöjd med mig själv iaf:))

Planer för morgondagen

Kategori: ADHD

Jag brukar sätta upp en plan minst en dag i förväg vad jag tänkt äta och göra. Jag har ju som jag skrivit tidigare ADHD så detta går ofta åt skogen. Men när det följs har jag stor nytta av det. Tanken är;

Frukost (gröt)
Träna (styrka och kondition)
Biblioteket och låna bok eller bokaffären och köpa en bok (känner för att läsa)
Lunch (proteinshake)
Promenad för att kolla in danslokalens öppettider...
Mellis
Fixa en sak med bilen med lite hjälp.
Middag spenat med lax eller spenatsoppa med ägg (har ej bestämt mig...)
Läsa bok och sen sova!

Låter trist men blir nog asbra!

Mat

Kategori: Träning

Nu är det dags att tänka på vad jag äter. Tur att jag inte tycker att choklad är särskilt intressant då jag har kopiösa mängder av just det hemma. Så nu har jag fyllt på skafferiet med spenat, lax i olika varianter, hasselnötter, ägg, sojabönor, mungbönor, bananer och så även mina nya intressanta livsmedel som börjat smyga sig in i mitt liv. Lättkvarg, makrill i tomatsås och proteindrinkar. Nu jäklar kör vi!

The return to the gym

Kategori: Träning

Hemma efter gymmet, blev en lite kortare runda än vanligt utan condition efter. Kände mig lite mör efter tandkrånglet och har haft huvudvärk under dagen. Första rundan på nya året var det iaf:) Efter rundan fick jag prata med en tränare som tyckte det var dags att lägga till fler maskiner i mitt program. Ska bli riktigt kul! Vill ha ett långt program så man är så där slut att man kryper hem efteråt! Så på tisdag har jag inbokat pass med en tränare på gymet igen:) Längtar!

Saknar dansbanan

Kategori: Allmänt

Känner att det spritter lite i kroppen. Måste snart dra ut på dansbanan och dansa lite bugg. Det är så sjukt kul och jag vill bli bättre. Men en riktigt bra snabb låt och en kavaljer som för bra med mycket snurrar och jag fnittrar av glädje som en fjortis. Svettig blir man också så in i hellskotta men vad gör det när det är så sjukt kul! Kanske dags att börja träna bugg på riktigt på kurs igen har inte gått på kurs på ett halvår. Synd att det är så svårt att hitta en danspartner bara:/ buggande herrar växer liksom inte på träd...

Lycklig

Kategori: Allmänt

Efter tandläkaren idag satte jag mig i bilen och drog på Roscoe med Johnossi högt! Susade fram på motorvägen och fick en riktig dejavu från min underbara sommar. Kände ren skär lycka! Det är 2013. Mitt liv är faktiskt riktigt roligt och jag trivs. Visst jag har massor med dryga saker i mitt liv också men man kan vara lycklig utan det perfekta livet. Tror det är det som är grejjen. Lycka är en känsla och inte ett mål man uppnår när man uppfyllt alla sina livsmål.
Jag är så peppad på ett nytt år och nya möjligheter. Vet inte varför just 1/1 och nya siffror i almanackan triggat just denna känsla men jag är lycklig och så är det och nej, inte av någon särskild anledning utan bara för att jag är det! Hoppas fler vågar känna ren skär lycka även om ni inte har det perfekta livet. För man måste inte ha det perfekta livet för att vara lycklig:)) Årets första insikt!

Bra start

Kategori: Allmänt

Ja alltså på riktigt! Rotfyllning blev min start på året. Ingen angenäm upplevelse men en otroligt fin tandläkare och tandsköterska gjorde upplevelsen helt klart uthärdlig. Väldigt lyhörda var det. Jag är så glad att tanden gick att rädda trotts att en bit av den ramlat bort. Detta ersattes med vit tandfyllning som så det inte syns. Bra för faketand är dyrt. Nu sitter ju tanden väldigt långt bak i munnen så det syns ju inte men det är iaf obehagligt att ha saknat en bit av den.

Snart åker jag hem och ska försöka hitta en öppen butik. Behöver handla mat och sådant. I morgon ska jag till gymmet för första gången i år och nu är det dags att ha koll på vad som stoppas i munnen så jag får fram mina fina muskler^^

Aj!

Kategori: Allmänt

Nyårsafton blev som den blev. God mat och god drick trevligt sällskap och sen som en blixt från klar himmel, tandvärk i nerven. Ingen tandläkare öppen så bara att invänta jouren i morgon. Men AJ vad ont jag har:/