Fröken Vanilla!

Fröken Vanilla är ett 33årigt yrväder med myror i brallan, häng med!!!

Skräckblandad förtjusning

Kategori: Allmänt

I morgon gäller det. Klockan är ställd på 04:50. Jag är inte nervös egentligen skulle nog snarare beskriva det som prestationsångest. Men det går nog bra. Det brukar det ju göra:) Inte för att jag brukar spela in tv-serier men det mesta löser sig ju alltid och så troligtvis även detta. I morgon kväll ska jag ta tåget hem till mr Secret och pussa honom sönder och samman^^ Stackarn;P Längtar!

Rökning

Kategori: Allmänt

Jag bestämde mig för att börja träna mer seriöst och då insåg jag att rökningen faktiskt behöver avvecklas (sen att få veta att man är trevligare att pussas med gjorde ju att man fick ännu mer motivation). Har inte slutat helt men idag har jag faktiskt inte rökt än och hoppas att det fortsätter så. Men jag tänker inte köra all in på detta utan är ödmjuk mot mig själv och hoppas på att det bara rinner ut i sanden som det gjorde senast. Jag visste inte att jag rökte för sista gången på sex år förra gången jag slutade inte tvärt utan jag drog ner och helt plötsligt rökte jag inte alls.
Försöker sysselsätta mig så jag inte får tråkigt. Intervallöpning, lekparken, städa och tvättstugan har det blivit hittills.

Inferno

Kategori: Allmänt

Tjejerna förvandlar sakteliga lägenheten till ett inferno. De plockar undan men jag plockar konstant. Det är som att spela tetris. Tappar man fokus för endast en kort stund så fylls det på till en omöjlig röra.

Skulle egentligen åkt på födelsedags middag idag men barnvakten hade glömt och hittat på annat. Surt!!! Har aldrig barnvakt annars eftersom jag har dem så pass lite. Men denna middag ville jag fan inte missa.

Sjukt fint väder är det iaf. Blir nog stranden sen. Tycker det är så sjukt tråkigt att jag knappt känner några vuxna med barn som vill följa med på sådant. Det är väldigt tråkigt att åka själv.

Men jisses vilket bitter jag låter.
Rise and shine! ☀

Mission imposeble

Kategori: Allmänt

Kollar tåg till Sthlm och jämför med tider (har extremt svårt att planera tid) men att få ihop att åka till Sthlm och infinna mig i tid på inspelningen inser tom jag är omöjligt. Jag kommer att bli försenad, förhoppningsvis lite men har jag otur så fuckar sj upp det och jag blir mycket sen. Tycker det är så sjukt stressande att redan innan veta att tidsschemat är tight och omöjligt. Funderar på att köra istället men misstänker att Stockholms morgontrafik i kombination med omedicinerad adhd (kan verkligen inte ta medicin om jag ska agera) känns inte som ett jätteklokt val. Blää detta är en nagel i ögat känner jag.

Nu jäklar kööööör vi!

Kategori: Allmänt

Har dragit ner rejält på rökningen, börjar fixa maten, sömnen ska jag försöka få till och det som ska upp flera nivåer är träningen. Nu jäklar! Gymet är stängt under sommaren och det kan ju få vem som helst att tappa motivationen men jag ska banne mig inte slappa till mig. Så med lite coatching av en av mina närmsta vänner som är helt fucking grym på fitness så ska jag träna mig helt slut!

Pyamasparty

Kategori: Allmänt

Har min barndomsvän här hemma och vi har väll i stort sett inte gjort något alls men detta inget alls är väldigt trevligt. Vi satt uppe och pratade och drack rosevin med fanta. Himla god kombination faktiskt även om jag för några helger sedan råkade bli ganska onykter på den kombon. Dagen kommer ägnas åt sol och bad med mina små tjejer tänkte jag. Hoppas på fint väder.

Welcome to Sweden

Kategori: Allmänt

Så heter tv-serien där jag ska spela sjuksköterska. Det är ingen jättegrejj egentligen utan en avancerad statistroll typ. Men med skådisar som Will Farrel, Lena Olin, Josephine Bornebusch och Patrick Duffy känns det ju genast bra mycket mer glamoröst att dra på sig ett par scrubs och testa att agera lite. Coolt som 17 känns det!!!

Invalido seniorita

Kategori: Allmänt

Jag har så stört mkt träningsvärk idag att jag har ont när jag går och ändrar ställning. Helt galet. Får hålla mig i elementet på toa när jag ska sätta mig ner. AJ! Jag är redan vältränad men min kära vän som pushade mig är extremt vältränad och jag inser att det jag tränat hittills kan betraktas som pensionärsträning i jämförelse (även om det inte är det). Vi bestämde att vi fortsätter med detta så ska vi se vad som händer. Bävar för nästa muskelgruppsträningsvärk med skräckblandad förtjusning. Men shit vad kul det är!

Det känns verkligen konstigt att inte vara singel längre. Haha, konstigt på ett bra sätt. Har gått och sagt att jag ska vara singel för alltid och yada yada och sen bara pang så hände det och nej, jag vill inte alls vara singel längre. Inte öht faktiskt.

Senaste dygnet

Kategori: Allmänt

Har varit på äventyr i grannstaden hos en av mina absolut närmsta vänner. Vi har tränat, pratat, solat tränat, badat, skrattat, tränat och ja hmm tränat. Är helt fysiskt slutkörd. Det är en riktigt skön känsla. Det krävs en hel del för att köra slut på mig men hon lyckades... Två dagar i rad! Prestige! Har väldigt ömma muskler må jag säga. Knallröda axlar har jag också. Men har sovit som en prinsessa och det är det fan värt.

Nattugglar

Kategori: Allmänt

Jag vill ha semester från allt vad adhd innebär! Är så jäkla less på de där jäkla bokstäverna så jag kan kräkas. Är så stört medveten om vart jag skiljer mig från normen och det är inte alls så där romantiskt som det var när jag förlikade mig med det och alla pusselbitar föll på plats. Jag är jag och kommer alltid vara det. Det har hänt så mkt sedan jag blev klar med diagnosen och livet har blivit enklare MEN jag är så trött på allt. Jag vet inte om det egentligen är en önskan om att få vara "normal" eller en egentlig önskan om att slippa vara så medveten om mig själv och kunna köra mitt race som jag trotts allt alltid gjort även om det inte fungerade. Trött i huvudet är jag iaf.

Midsommarafton

Kategori: Allmänt

Det var den midsommaraftonen. Blev cheeseburgare till lunch, landstingets mat till middag, outfiten bestående av landstingsuniform, det närmsta alcohol jag kommit är handsprit och allt detta har jag fått avnjuta med mina kollegor. Vi var inte alls bittra av att läsa om allas roliga midsommargrejjer på Facebook... Inte alls... Här är min midsommar i bilder...

Ett roligt telefonsamtal

Kategori: Allmänt

Fick ett litet jobb idag. Ska åka en heldag till Stockholm och spela sjuksköterska till en tvserie. Så jäkla kul och spännande!!!
Ligger och vilar mig lite och lyssnar på winnerbäck och ska snart bege mig till Västerås för att träffa "mr secret";) och i morgon är det jobb på ett riktigt sjukhus som gäller;) Hahaha *glad* Känns som jag har flyt just nu. Hoppas det håller i sig^^

Vad händer!

Kategori: Allmänt

En gång i tiden, för si sådär en månad sedan var jag en iskall person, ett riktigt jäkla svin enligt vissa... Men så helt plötsligt är man ett powerbaladknarkande miffo, sjukt rädd för att bli sårad för om man faller från den här höjden så kommer det göra jävligt jävligt ont! Ordspråket från min favvo film stämmer så väl... "Its only when you lost everything that you'r free to do anything" Det stämmer... Men vem vill alltid stå på noll för att inte ha något att förlora...

Pissdag!

Kategori: Allmänt

Har en riktig pissdag. Kan inte riktigt skriva varför men en person jag har en nära relation med mår inte riktigt hundra, minst sagt! Detta påverkar mig ur flera aspekter tyvärr. MEN imorgon ska jag till jobbet och på kvällen ska jag hem till en mycket trevligare person och kika på film och det ska iaf blir riktigt riktigt mysigt:)

Sista lediga helgen

Kategori: Allmänt

Sitter och bakar trolldeg och har det bra:) Har haft ett väldigt trevligt dygn med syster och alla barn. Sista lediga helgen innan jobbet drar igång sen blir det att pussla med tider men det ska bli så sjukt kul att få börja jobba nu. Det är inte kul att gå hemma och dra benen efter sig direkt. Gillar min arbetsplats och personalgruppen där så det kommer bli riktigt bra!

Jisses!

Kategori: Allmänt

Hade en jätte jätte-mysig middagsdejt hemma igår. Jag beter mig precis så där töntigt som jag förfasats över att alla gör när det är lite nykära. Hihi! Det är säkert skittöntigt men det fattar inte jag just nu. Dessa fjärilar i magen gör ju att man blir dum i huvudet, fast på ett bra sätt. Gick och handlade idag och insåg att folk tittade på mig, inte så konstigt, jag gick runt och log som en kille i 18års åldern som nyss fått sitt första ligg. Hahaha!^^

Wiiiii

Kategori:

👍

Det lyser men ingen är hemma

Kategori:

Höhöhö Nää det är inte jag som går sta' å blivit stalker. Det betyder att jag är vaken men hjärnan har uppenbarligen somnat... Ligger i sången och vippar på fötterna i 180 samtidigt som jag tar upp mobilen för att sätta alarmklockan, kikar in på sightenfamiljeliv och ser att det är något puck som startat en tråd men namnförslag på tvåan. Vem fan döper sitt anus tänker jag och kikar nyfiket in och inser att det är jag som är puckot. Lägger ner mobilen och lägger mig till rätta och sen kommer jag på att jag inte ställt klockan igen så jag tar upp mobilen och börjar blogga... Nu ska jag sluta blogga och ställa klockan. Jisses!

Det går bra

Kategori:

Denna vecka kommer bli bra:-) Tight schema men roligt!!! Ska iväg på restaurangkväll med min käre far, ska ha middagsdejt med en speciell person;)) Jobbmöten som jag ser fram emot och sen avrundas hela veckan med att få rå om mina små tjejer! Detta kommer bli så bra och hoppas verkligen det får fortsätta gå bra nu!

Ovana

Kategori:

Jag har tagit mig till med en ovana. Varje gång jag ska åka och handla mat så lurar jag på vad jag ska äta till middag och det blir cheeseburgare varje dag. Idag har jag ätit en både till brunch och middag. Fick lite ångest över näringsinehållet och köpte en klase banener för att fylla på med lite näring liksom. Jag är helt värdelös på att laga middag till mig själv. Måste bli bättre på det!

Upp whit the tupp

Kategori:

Vaknade nu. Trodde knappt mina ögon när jag sträckte mig efter mobilen, 05:30... Jisses! Har verkligen vändit dygnet rätt äntligen:). Fast det är nog lättfixat att vända orätt igen förvisso.
Idag är det möte, frisören och åka och sola på stranden som står på schemat:) En riktigt soft dag mao.

En helt fantastisk dag

Kategori:

Har haft en spontan dag. En utflykt i Stockholm. Har i tystnad gått runt och mediterat i Vaxholm och ätit supergod mat på en restaurang där i hamnen och ja, vad ska man säga. Ibland är det precis en sådan spontan utflykt som behövs. Fick även köra 350 hästar fyrhjulsdrivet monster och hmm min dag var fulländad:) Är väldigt nöjd må jag säga:)

Ny vecka nya tag

Kategori:

Struntade i att ta medicinen i morse. Kände att min aptitlöshet varit alarmerande jobbig på sistone. Har haft bra aptit hela dagen och känt mig bättre än på länge även om jag varit otroligt trött. Aptiten firades med galet ohälsosam middag bestående av köttbit pommes och majonäs.
Idag är det iaf måndag och barnen är återlämnade och saknaden och tomheten efter dem är ett faktum.
Denna vecka innebär kurs på jobbet och lite andra måsten och möten. Gillar inte att ha massor av saker inbokat för jag tycker det är svårt att få till att få det att synca. Men sådant är det , livet... Känner ändå en stor portion lycka, tror det blir kul att gå på kurs, hoppas på att hinna träffa syster också sen är det ju sol och underbart väder:))

ÄNTLIGEN!!!

Kategori:

För ca 20min sedan töltade en hungrig Vanilla fram till kylen och käkade en jätteportion av resterna från dagens middag. Den som växte i min mun förut smakade plötsligt väldigt bra. Nu mår jag äntligen normalt igen. Skönt! Men de där fjärilarna i magen försvinner inte vare sig med eller utan medicin och jag tror inget biter på dem. Hahaha! Men de tar otroligt mycket av min koncentration och liksom pockar på min uppmärksamhet hela tiden...

Mår inte helt bra idag

Kategori:

Min medicin ger vissa dagar sjuk aptitlöshet. Idag är en sådan dag delux. I normala fall klarar jag att dricka olika saker som fil, proteinshakes, juice och mjölk men idag har proteinshaksen åkt upp lika snabbt som de landat i magen. Blää! Önskar att man visste innan vilka dagar som blir så här så man kan hoppa över medicinen för man får ändå inget gjort när man ändå mår dåligt av att magen är tom...

Så nu har jag gnällt av mig:)