Fröken Vanilla!

Fröken Vanilla är ett 33årigt yrväder med myror i brallan, häng med!!!

HAN!

Kategori: Allmänt

2år sedan han gjorde mig till icke singel. Eller rättare sagt jag gjorde honom hehe. Så här gick det till...
Min syster ringde och ville att jag skulle komma på middag. Det var hon och några från hennes jobb (bara killar) så hon ville ha  mig där. Jag kom motvilligt då jag varit ute och festat dagen innan. Väl där så var det bara hennes vanliga gamla kollegor där som jag träffat så många ggr förut. Bla Tomas som jag brukade prata lite med. Senare efter middagen gick bi ut. Jag och Tomas var väll de mest nyktra i sällskapet och tyckte det var tråkigt på krogen och bestämde oss för att åka tillbaka hem till min syster och dricka lite vin. Vi låg i varsin soffa och pratade, lyssnade på musik och drack vin. 
Dagen efter kändes det jättekonstigt. Han dök upp i mina tankar hela tiden och jag fick fjärilar i magen... Han kändes så fel för mig. 7år äldre, lugn, stabil och harmonisk. Serriös helt enkelt. 
Han försvann aldrig ur mitt huvud jag tog tag i saken och bjöd hem honom. Han tackade ja! För två år sedan stod jag på perrongen och väntade på att han skulle anlända. Nykär och så nervös att jag skulle kräkas... Efter det har det varit vi! Det visade sigattmin oro över att vi var så galet olika obefogad. Vi passar perfekt som två motpoler till varandra. Jag trodde inte det var möjligt att känna sig kär efter 2år men det gör jagoch vi kan knappt gå om varandra här hemma utan att pussas.❤️ 


En bild som faktiskt är tagen just den kvällen, vi hamnade ovetandes på vimmelbilder❤️ 

Svensson Svensson eller rättare sagt Persson Persson

Kategori: Allmänt

Jag har blivit Svensson!  Jag bor i ett radhus på landet 9km från Västerås, med sambo, barn, katt och kombi:-) Haha skojade bara! Alltså inte att jag gör det, men jag tror aldrig någonsin jag kommer kunna titulera mig som en Svensson😂 Jag har för mkt ADHD för det. 
Anledningen att jag inte skrivit på ett tag är att det hände något väldigt tråkigt i vårt liv för några månader sedan som tagit upp en hel del av min tankekraft! Ett sent missfall. Går ofta in här och startar ett inlägg och sen kommer känslan av ovilja att skriva och jag stänger ner. MEN NU VILL JAG SKRIVA! Saknar att skriva!
Det som händer i mitt liv just nu är att jag har ett jobb jag trivs med! Vilket jag inte hade för ett år sedan. Mäklare, flytt, försäljning jobb och det som hände oss i januari har gjort att det blivit väldigt lite gymandet på sistone. Något jag verkligen vill ta upp igen och kommer göra i morgon😃🎉 
Det är väldigt spännande att vara sambo efter att ha bort själv länge. Jag har ju någonstans börjat känna att ensamheten är rofyll och full av möjligheter att göra sådant bara jag tycker om. Än så länge är det dock väldigt spännande att vara sambo. Själva samboskapet känns väldigt annorlunda än förut. Tror att våra personligheter passar väldigt bra ihop och vi gör våra grejer var och en på sitt håll, det är inte den där kvävda känslan av att man måste umgås för att man ska det utan för att vi vill och det är inga sura miner när man vill sitta med mobilen en hel kväll istället. Kravlöst! 
Sen är det en väldigt skum känsla att vara sambo utan barn på heltid. Minns när jag fick barn.
Gräset är inte alltid grönare. Det är snarare så att jag planerar allt jag vill göra med barnen när de är hemma ist.

Trädgårdsarbete
Jag skulle nog aldrig någonsin kunna sett mig själv göra trädgårdsarbete förut. Men jag är otroligt duktig på att avfärda saker som lame, töntigt och tråkigt. Faktum är att jag älskar det. Vår trädgård har förvandlats från en katastrof till hmm en mindre katastrof. Har fastnat för rosor och barnen och hjärtat har planterat tomater, chili och kryddor. Så trädgården är faktiskt otroligt mkt roligare än jag tänkte från början och det faktum att hela familjen kan vara involverade gör det väldigt mkt mysigare.