Fröken Vanilla!

Fröken Vanilla är ett 33årigt yrväder med myror i brallan, häng med!!!

Malta!

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig varit på charter förut. Jag har faktiskt aldrig rest till en turistort öht.när jag varit utomlands har det varit för att hälsa på släkt och familj. 
Hjärtat som är mer van med detta tyckte att vi skulle åka! Faktum att jag hatar att flyga men jag har världens bästa läkare som gav mig några sobril så flygresan gick super enligt mig (Tomas tyckte den gick mindre bra med en flickvän som både tagit sobril och druckit vin och som fnittrade och pratade med allt och alla om hur farligt det är att flyga😁🙈).

Men nu är vi här iaf! Maltaär helt ok inte så mkt att göra mer än att vi älskar hop on hop off bussarna och har åkt dem två dagar i rad. Men hotellet är verkligen skit. Vårt rum får översvämning när man duschar och sängen har ingen bäddmadrass och detta hotell ska vara helt ok med 3,5 stjärnor. Dessutom luktar det mögel. Maten ska vi inte tala om. Har levt på frukt och hamburgare. Frukosten på hotellet ser jättefin ut men inget smakar som det ska. Det ser gott ut men sen smakar det skit! Luftfuktigheten på ön är hög och att platta håret är slöseri på tid! Jag är krullig efter 20min😩

Jag är inte särskilt äventyrligt lagd PC-världen är inget jättefanav att resa.jag gillar faktiskt inte att resa särskilt mycket. När jag välskapt resa så gillar jag att åka till platser jag resandet på.
Malta är inte en av dem. Men det har ändå varit mysigt med sol och bad och att vara borta från alla "måsten".

Tomas tycker att SVT borde spela in ensvensk version av "en idiot på resa" med mig i huvudrollen. Jag är tydligtvis Sveriges svar på Carl Pilkington.