Fröken Vanilla!

Fröken Vanilla är ett 33årigt yrväder med myror i brallan, häng med!!!

Julstress!

Kategori: Allmänt

Vi har under en veckas tid haft besök eller varit bortbjudna oftast 2 olika konstilationer dagligen. Visst är det kul att hänga med familj och vänner men när det blir så här koncentrerat blir det lätt väldigt intensivt. Idag är första dagen på länge där det inte var något inbokat så jag och hjärtat har ägnat oss åt den ädla konsten att bara vara vilket när det kommer till oss betyder att ligga i soffan och kolla på film. Skönt!

Jul jul jul

Kategori: Allmänt

Går tillbaka ett år i bloggen och tänker vad livet förändrats på ett år. Tänk om någon sagt till mig förra året att jag denna jul ska fira med systers kolega som jag träffat lite då och då på fester. Hade inte trott på det...  Men så är det! Förra årets stora återvändarträff blir dock pannkaka i år. Jag är inte frisk och att dra ut och festa skulle kännas mer som tortyr än roligt men träffa min kära vän Karl ska iaf hinnas med:) 

Svininfluensa

Kategori: Allmänt

Nu är källan förvisso Aftonbladet (Sveriges mest hysteriska tidning) men tydligtvis härjar svininfluensan igen. Vid ett svagt ögonblick funderade jag på om man kanske ska vaccinera sig. Sen kom jag på att jag ju drabbades av svinis 2010 trotts två vaccinsprutor... Denna influensa är det jävligaste jag varit med om. Svimmade på parkeringen på väg till vårdcentralen, låg i baksätet på bilen på väg till vårdcentralen, han inte upp hur sängen när jag spydde pga av för hög feber och orkade heller Inte ta hand om spyorna. Tack gode gud att min mamma var där och tog hand om mig då... Jag är i övrigt frisk och är inte i någon riskgrupp så är man i en riskgrupp ska man nog ta sig en sil men anti-svinis... För fy 17... Man blir helt knockad...

Gnöl

Kategori: Allmänt

Idag skulle jag träffat en PT, så blev det inte. Små elaka jäkla virusar har än en gång infekterat min hals. Två dagar han jag må bra, TVÅ dagar!!! Detta har dock resulterat i att jag inte rökt på över en vecka. Det är dock bra! 
I övrigt har jag haft en jätte mysig helg med mina små tjejer med lussefirande och utflykt. Hade även barnvakt i lördags och åkte på en dagsutflykt med julbord tillsammans med min käre pojkvän och familj till honom. 
Så egentligen borde fröken inte gnälla alls men det struntar jag i och tänker göra det iaf... Långhårig med utväxt och slitna toppar är jag också... Mutter! 





Senaste veckorna... Eller bara Frank!

Kategori: Allmänt

Ja vad har jag pysslat med. Har gjort en hel del kul saker som jag skulle velat skriva om var för sig. 
Jag och hjärtat firade 6månader och detta firade vi på en restaurang som heter Frank och åt något som heter Frank rules. Det vill säga att man bestämmer inte vad man ska äta eller dricka utan du får en perfekt komponerad 4-rätters med viner som passar perfekt till. Jag är helt imponerad. Jag är jäkligt vass på att laga mat och den mesta mat jag ätit ute kan jag göra en relativt träffsäker remake på själv i köket men detta!!! Det var en upplevelse och jag är helt torsk på tryffel och då menar jag INTE chokladvarianten (tyvärr det skulle vara mkt billigare). Fick även äntligen ändan ut att testa råbiff då det var en av förrätterna och det var precis så gott som jag föreställt mig! Hittade två olika viner som jag bara måste ha varav det en till och med är ett desertvin! Galet! Jag som inte gillar desertvin. Men inser att det är riktigt gott på sin rätta platts! Det var en jättemysig kväll och jag fick otroligt mycket inspiration till nya maträtter.
Detta inlägg hette från början "senaste veckorna" men ska nog döpa om det till Frank... Så skriver jag mer om senaste veckorna i morgon (ooooohhh intressesmurfarna😉) Natti natti!

Back on track

Kategori: Allmänt

Var ett tag sedan! Vad har jag pysslat med då? Jo jag upptäckte att jag hade instagram och började så smått roa mig där och det fanns visst inte platts för både instagram och blogg. Men det var endast en kort romans så nu är fröken vanilla tillbaka men prinsessanbanan får hänga kvar hon med:-)